Du er her:   Hjem   ›   Aktuelt   ›   Korona   ›   Aktuelt

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Smittestatus oppdatert 10. april

10. april 2021

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.

Bilde av Ås kulturhus med regnbue over

Fortsatt tiltaksnivå A for Ås kommune

10. april 2021

Regjeringen viderefører det strengeste tiltaksnivået (tiltaksnivå A, særlig høyt tiltaksnivå) for en rekke kommuner i Viken fylke, inkudert Ås, til og med søndag 25. april.

Barn fra Tunveien foran kulturhuset

Barnehagene i Ås åpner på gult nivå neste uke

09. april 2021

Smitten er fortsatt lavest blant våre minste barn. Barnehagene i Ås kan derfor gå over til gult nivå fra og med mandag 12. april.

Hjemmeundervisning_Photo by Sven Brandsma on Unsplash

Ulike nivåer for grunnskolene i Ås fra og med neste uke

09. april 2021

Da smittesituasjonen ved grunnskolene i Ås ikke er lik fra skole til skole, vil det være noe ulikt hvilket nivå den enkelte skole skal være på.

Foto av virksomhetsleder Monica Berge-Tukh og enhetsleder Kim Bjørnar Christophersen

Åpner timebestilling for ny gruppe

06. april 2021

Nå kan også innbyggere i alderen 65-74 år, samt innbyggere i alderen 18-64 med de mest alvorlige diagnosene, kontakte kommunen for å bestille time.