icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
25. august - 09:52
Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Hjem   ›   Tjenester   ›   Natur og fritid   ›   Ungdomshus
  

Om ungdomshusene i Ås

Kontaktinformasjon

Rudolf

Rudolf ungdomshus.jpgInngang fra skolegården på Nordbytun.
Åpningstider: 
Mandag 14 - 16.30
Tirsdag 14 – 16.30
Onsdag 11 – 18
Torsdag 14 - 16.30
Fredag 14 – 21
Telefon: 64 96 44 88 i åpningstiden
Sesong som skolene.
Facebook
Kontakt: Anette Cordtsen
anette.cordtsen@as.kommune.no


 

Midtgard

Midtgard ungdomshus.jpgSkoleveien 5, Ås
Åpningstider:
Mandag 14.30 – 20.30
Tirsdag: 14.30 - 17.30
Onsdag: 14.30 – 20.30
Torsdag: 14.30-17.30
Fredag: 14.30 – 21.30
Telefon: 64 96 23 80
i åpningstiden.
Sesong som skolene.
Facebook
Kontakt: Niklas Erdal
Nicklas.Erdal@as.kommune.no


 

Virksomhetsinformasjon

Velkommen til ungdomshusene i Ås!

Du kan bruke ungdomshusene i Ås fra du begynner på ungdomsskolen og ut året du fyller 18 år. Grensene kan være fleksible begge veier ved deltakelse i konkrete aktiviteter.

Gratis adgang.

Ungdomshusene åpner rett etter skolestart. Det er gratis å komme inn på vanlige kafedager og kvelder. Alle brukere skal være registrert ved inngang, og får et brukernummer for hele skoleåret.


  • Kan jeg bruke begge Ungdomshusene?

Du kan, og vi håper du vil bruke tilbudet i begge klubbene. Vi skal bli flinkere til mye, men da får vi ikke til alt overalt. Vi mener uansett at det er en styrke og morsommere når f.eks ungdom som er interessert i band kan samles i ett stort miljø. Ungdom fra nabo-kommunene kan også besøke tilbudene i Ås, på samme måte som Ås-ungdom er velkomne på Kjeller’n i Ski eller Underhuset i Drøbak når det foregår noe spennende der. Har du brukernummer på enten Rudolf eller Midtgard, bruker du samme nummer når du registrerer deg inn på den andre klubben.

  • Hva skjer?

Klubbene har kafe og et grunntilbud av for eksempel playstation, biljard, tv-spill, film og så videre. Bruk huset som møtested, ta med deg venner og stikk innom for eksempel etter skole eller trening. Du kan påvirke hva som skjer ved å snakke med ansatte eller være med og arrangere LAN party, konserter, painballturer og liknende. De voksne i klubbene skal sørge for at alt er trygt og greit, at grunntilbudet og noen arrangementer går sin gang og at ungdom får hjelp og inspirasjon til det de ønsker å få til. Husene har øvingsmuligheter for band, teater, dans og så videre.

En del av aktiviteten vår foregår også utenfor husene. Vi arrangerer blant annet turer og arrangementer  som for eksempel paintballturer, Seek and Find, UKM og filmmaraton.

  • Utleie

Rudolf (Nordby) kan leies til barneselskaper fra 11 år. Send en e-post til: anette.cordtsen@as.kommune.no. Vi leier ikke ut Midtgard (Ås). Det koster 750 kroner, pluss honorar til dj fra klubben dersom en ønsker å bruke discoteket. Ta kontakt med Anette senest 14 dager før leie. Leie inkluderer vask, men gulv må feies og benkeplater med mer må være rengjort etter bruk. Omvisning og opplæring i brannrutiner, utlevering av nøkkelkort med mer vil i regelen skje siste åpningsdag før leie eller etter avtale.

Ungdomshusene er rusfri

Klubbene på nett:

www.facebook.com/ungdomshuset.midtgard

www.facebook.com/ungdomshuset.rudolf

Vil du ha info fra Rudolf og eller Midtgard direkte til din epost, skriv deg på infoliste i klubben.

Vi ses på RUDOLF og MIDTGARD!!!