icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Ås havner på fjerdeplass nasjonalt. I Viken er Ås på andreplass. Foto: Ås kommune/Ellen M. Ceeberg
Ås havner på fjerdeplass nasjonalt. I Viken er Ås på andreplass. Foto: Ås kommune/Ellen M. Ceeberg
  

Ås er kåret til landets fjerde beste kommune

Ås kommune kaprer fjerdeplassen på årets Kommunebarometer. 

Kommunebarometeret er en måling som publiseres av kommuneavisen Kommunal Rapport hvert år. Barometeret omtales som Norges mest omfattende sjekk av Kommune-Norge. Her rangeres kommunene etter 151 nøkkeltall, på tvers av 12 ulike sektorer.

– Ås kommune er helt i toppen av årets totaltabell, skriver avisen Kommunal Rapport på sine temasider om Kommunebarometeret.

Ås havner på fjerdeplass nasjonalt. I Viken er Ås på andreplass, kun slått av Kongsberg som også er årets vinner av Kommunebarometeret.

Får mye ut av ressursene

Denne rangeringen mottas med glede i kommunen.

– Det er veldig hyggelig at kommunal rapport har rangert Ås på 4. plass blant 356 kommuner. Det bekrefter at vi har dyktige ansatte som sørger for at vi får mye ut av ressursene våre, sier ordfører Ola Nordal.

Årets fjerdeplass er litt ekstra stas, siden kommunen har måtte finne mange nye løsninger på uventede utfordringer det siste året.

– Det er gledelig at vi har lykkes med å krabbe så høyt opp i et krevende år med økonomiske utfordringer og korona. Systematisk arbeid med omstilling og effektivisering har bidratt til resultatet, sier kommunedirektør Trine Christensen.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her