icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
åpenscene
åpenscene
  

Åpen scene i Ås

30. november 2012
Band, soloartister og andre som vil opptre for publikum kan melde seg på!
 
 
Fredag 30. november kl 18 – 22. er det Åpen scene for ungdom på Midtgard. Band, soloartister og andre som vil opptre for publikum kan melde seg på. Noen av deltakerne vil bli tilbudt opptreden på utefestivalen BREIVOLL EXPERIENCE 8. juni.
 
For publikum:
Gratis adgang, aldersgrense 13-20 år. Rusfritt. Midtgard har en god livescene, og Åpen scene pleier trekke deltakere i mange sjangere og dels med svært høyt nivå. Husk at gode konserter er enda bedre når du deler dem med venner – avtal å gå sammen.
Program legges ut 20. november.
 
For artister:
Påmelding til ungdomshus@as.kommune.no senest 18.11 med
-          Navn på band / artist
-          Sjanger eller hva du / dere gjør
-          Tilholdssted
-          Fullt navn / alder / instrument eller rolle for alle deltakere
-          Hva trenger dere på scenen?
 
Mangelfulle påmeldinger risikerer å falle ut.
Max lengde på innslag 20 minutter, max riggetid 10 minutter. Deltakelse forutsetter at man setter av kvelden, blir kjent med andre som opptrer og er godt publikum for hverandre – dette må de som melder på band gjøre alle deltakere kjent med. Oppmøte på Midtgard (Skoleveien 5 i Ås) er kl 16.30 eller etter avtale. Program deles ut ved ankomst. Felles backline.
 
Ungdoms bruk av Midtgard er deltakelse i eget fritidstilbud, enten man står på eller foran scenen – huset har følgelig ikke noe kontraktsmessig forhold til artister på Åpen Scene, men hjelper til å lage en kanonkveld og sørger for at de som opptrer eller hjelper til får enkel servering.
 
Lydkurs:
I samarbeid med TEAM EXPERIENCE arrangerer Ungdomshusene grunnleggende rigge- og lydkurs for konsertscene på Midtgard lørdag 1. desember. Andre kan også melde interesse her, og får plass hvis ledig kapasitet.
 
Foto: Fra konsert med Honningbarna på Midtgard, november 2011.
Arrangør: Ungdomshusene i samarbeid med Team Experience, og Kulturhuset.
 
 
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her