icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Martin Øsmundset
Martin Øsmundset Foto: Bonsak Hammerås, Ås Avis
  

Ås kinoteater fikk hederlig omtale!

Da Hugo Hermansen-prisen for Beste kino ble delt ut til SF Kino Sotra onsdag 15. mars, fikk tre kinoer hederlig omtale: Kimen kino i Stjørdal, Fredrikstad kino og Ås kinoteater.

Blant landets over 400 kinoer, ble Ås kinoteater altså løftet frem og nevnt i samme åndedrag som tre betraktelig større kinoer, som alle har over hundre tusen besøkende årlig. 

I omtalen ble det blant annet trukket frem at Ås kinoteater doblet besøket fra året før og etablerte filmfestivalen Fremtidsfilm i 2016, samt at kinoen ivaretar kvalitetsfilmen med konseptet Månedens joker. Det ble dessuten framhevet at kinosjefen har et sterkt personlig engasjement, og et svært bevisst forhold til programmeringen. 

– Det er rørende å få en slik anerkjennelse for jobben som legges ned ved Ås kinoteater. At vår lille kino i Ås trekkes fram som et eksempel til etterfølgelse i en slik sammenheng, er nesten til å miste pusten av, når jeg vet hvor mange dyktige kolleger jeg har på landsbasis. Det er riktignok en hederlig omtale, men det føles som å vinne en pris, og det gir masse motivasjon til å utvikle kinotilbudet videre, stråler Martin Østmundset fornøyd.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her