icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Ordfører Ola Nordal
FOTO: IVAR OLA OPHEIM
  

Ås kommune er fortsatt blant landets beste kommuner i følge kommunebarometeret for 2019

Kommunal Rapport utarbeider hvert år en oversikt over hvor effektivt kommunene driver innen områder som skole, kultur, helse- og omsorg. Samlet havner Ås som nummer 36 av alle landets kommuner for 2019.

Det er hele  152 nøkkeltall fra tolv områder som danner grunnlaget for den samlede vurderingen. I fjor endte Ås kommune på en tjuende plass totalt, så resultatet i år ble noe dårligere. Ser vi på hvordan Ås gjør det sammenliknet med de andre Follokommunene, så er også i år Ås nest beste kommune, bare Oppegård har en bedre plassering.

Ser vi på forholdet til de andre kommunene i Akershus fylke, så lå Ås i fjor på en sjuendeplass. I år ble det en femteplass, så i vår region holder kommunen fortsatt en meget god plassering.

- Resultatene tyder på at Ås kommune drives effektivt, og at innbyggerne får et godt tjenestenivå utifra de økonomiske forutsetningene kommunen har. Dette skyldes ikke minst at kommunen har engasjerte dyktige medarbeidere som står på hver dag for innbyggerne våre, sier ordfører Ola Nordal.

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her