icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Avtaleinngåelse om bruk av Softvare Innovation 360
Avtaleinngåelse om bruk av Softvare Innovation 360
  

Ås kommune skal bli fullelektronisk

Ås og Frogn har signert en avtale med Software Innovation om leveranse av Public 360° for saksbehandling og arkivering.
Løsningen etableres som en samdriftsløsning for de to kommunene. Kommunene Nesodden, Oppegård, Ski og Vestby kan også tre inn i avtalen om de ønsker det. Den nye løsningen skal sikre at kommunene når sin målsetning om å bli fullelektronisk.
Tilbudet fra Software Innovation var det økonomisk mest fordelaktige for kommunene basert på kriteriene kvalitet, pris og leveranse.
Innføring av fullelektronisk saksbehandling- og arkiv vil både forenkle og effektivisere kommunens saksbehandling og dokumentflyt. Styringsinformasjon for oppfølging av saker og vedtak vil også bli bedret. Innbyggere, og andre som ønsker innsyn, vil få enklere tilgang enn tidligere.
I Ås er det ca. 300 ansatte som etter hvert skal ta i bruk Public 360°som et sentralt arbeidsverktøy. Kommunene har en målsetning om å blir fullelektronisk i løpet av første halvår 2013. Saksbehandlere innenfor byggesak,- plan og oppmåling, vann og avløp, tilsettinger og personal- og elevdokumentasjon vil være de første som skal ta i bruk systemet.
Gunstig standardisering
Software Innovation har de siste årene bistått både store og små skandinaviske kommuner med å digitalisere og effektivisere arbeidsprosesser, saksbehandling og innbyggerdialog.  De opplever stadig oftere at kommuner går sammen om å implementere løsninger for saksbehandling og arkivering.
- Frogn og Ås har igangsatt et spennende kommunesamarbeid som vil skape en stor gevinst. Denne standardiseringen innebærer stordriftsfordeler. Med innføringen av en felles løsning får kommunene i tillegg et spennende forum for kompetansedeling og erfaringsutveksling, som vil være positiv for den regionale IT-utviklingen, sier Tonje Hokholt Nordli, salgssjef for kommune og fylkeskommune i Software Innovation. 
- Vi er glade for å kunne bistå kommunene med å skape et moderne og brukervennlig miljø for saksbehandling og informasjonsforvaltning. Teknologien skal oppleves som en støtte, slik at kommunens ansatte kun trenger å fokusere på sitt daglige arbeid, og å yte god service, understreker hun
Avtaleinngåelse om bruk av Softvare Innovation 360

På bildet ser vi foran fra venstre Harald Hermansen, rådmann i Frogn, Torstein Harildstad, daglig leder i Software Innovation og Trine Christensen, rådmann i Ås. Bak fra venstre: Tonje Hokholt Nordli, salgsdirektør i Software Innovation, Vegard Arnesen, arkivleder Frogn kommune, Odd Henrik Hansen, salgsdirektør offentlig i Software Innovation, Rolf Moe, enhetsleder IKT og service i Frogn og Andreas Brodahl, service og kommunikasjonssjef i Ås kommune

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her