icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Orfører Johan Alnes åpner Ås mart
Orfører Johan Alnes åpner Ås mart
  

Åsmart'n åpnet

Ordfører Joahn Alnes åpnet den 34. Åsmart'n, og kommunens planavdeling orienterte om planer for utbygging i Ås sentrum.

Alnes håpet at innbyggerne ville benytte seg av alle tilbudene, slik at arrangementet vi avholdes også i flere år framvoer. Han roste også de mange frivilige som har bidratt, spesielt leder i den nystartede foreningen Åsmart'n; Bonzak Hammeraas.

Blant alle salsboder, og tivoli utenfor Åsgård skole, fant vi også tre representanter for kommunens planavdeling som hadde rigget seg til med informasjon om utbyggingsplaner i Ås sentrum. Plan- og utviklingssjef Greta Løkhaug forteller at det har vært hyggelig å møte interesserte folk.

- Det som mange synes er litt vanskelig å forstå, er at vi får en så stor vekst i folketallet framover. Mange er nysgjerrige på planene for sentrum, og er opptatt av å bevare dyrket mark og grønne områder i sentrum av Ås. Vi er også tilstede fredag mellom kloken 15.00-18.00. Dere finner oss på nedsiden av hesteskulpturen. Vi hører gjerne på dine innspill, oppfordrer Løkhaug.

På bildet ser vi fra venstre: Plan- og utviklingssjef Greta Løkhaug sammen med avdelingsarkitektene Liv Marit Søyseth og Magnus Ohren.

2014-06-19 Ås mart'n (10).jpg

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her