Du er her:   Hjem   ›   Aktuelt   ›   Korona   ›   Aktuelt

Koronavirus – informasjon og helsehjelp

Smittestatus oppdatert 5. mai

05. mai 2021

Hold deg oppdatert på informasjon om korona-situasjonen fra Ås kommune.

Får du SMS fra kommunen med tilbud om vaksinering, er det viktig at du ringer og avbestiller dersom du ikke ønsker vaksine eller timen ikke passer.

Gi beskjed hvis du ikke skal bruke vaksinetimen din

26. april 2021

Får du time til vaksinering du ikke kan eller ønsker å møte til, er det viktig at du gir oss beskjed om dette så raskt som mulig etter at du har mottatt tilbud om time.

Regnbue_kritt_på_asfalt_ liggende_Photo by Alex Jackman on Unsplash

Noen lettelser i tiltaksnivå for Ås kommune

23. april 2021

Regjeringen bestemte torsdag 22. april å legge Ås kommune på tiltaksnivå 5B fra mandag 26. april

Neste uke starter kommunen opp med vaksinering av gruppe 5. Nytt er også systemet for timebestilling, du vil nå motta SMS fra kommunen med tilbud om time, og trenger dermed ikke lenger kontakte kommunen for å bestille time selv. Foto: Ås kommune/Ellen M. Ceeberg.

Starter vaksinering av ny gruppe og endrer system for timebestilling

22. april 2021

Neste uke starter kommunen vaksineringen av gruppe 5, det vil si innbyggere mellom 55 og 64 år med underliggende sykdommer. Er du i denne gruppen, får du SMS med tilbud om time.

Velger du å sykle eller gå fremfor å ta bussen? Da er du med på å minske smittefaren. Illustrasjon: Viken fylkeskommune.

Ønsker at færre tar skolebussen

19. april 2021

Vær med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene.