icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Solbakken
Solbakken
  

Anleggsarbeid i Sentralholtet og Parallellen

Arbeidet med omlegging av vann- og avløpsledninger i Sentralholtet og Parallellen nærmer seg slutten. Arbeidet forventes ferdigstilt i løpet av november 2015.

Alle veiene er asfaltert med 1ett lag asfalt og fartshumper er etablert. Lag to med asfalt (slitelaget) vil bli lagt på våren 2016. Asfaltering av private innkjørsler (privat grunn), vil bli foretatt samtidig med slitelaget for å skape mer helhet og mindre setningsskader. Belegningsstein som lå på kommunal grunn, vil ikke bli lagt på plass, men vi vil asfaltere frem til eiendomsgrensen på disse eiendommene. For eiendommer som ikke hadde asfalt eller belegningsstein fra før, vil vi asfaltere ca 50 cm inn fra veien for å redusere slitasjeskadene på veikanten.

Vi minner om at fristen for utbedring av stikkledninger ved berørte eiendommer er 01.11.2015. Takvann skal kobles fra overvannsnettet med mindre Ås kommune har gitt skriftlig dispensasjon for å beholde takvann til kommunalt overvannsnett.

Kontaktperson hos entreprenøren Tune Graveservice AS: Bjørn Bekken, e-post: bjorn@tunegraveservice.no.

Kontaktperson Ås kommune: Lillann Skuterud Hansen, e-post: lillann.skuterud.hansen@as.kommune.no.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her