icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Fotografi av ansatte ved NAV ås som mottar prisen
Fotografi av ansatte ved NAV ås som mottar prisen
  

Arbeidsmiljøprisen til NAV Ås

For andre år på rad har et NAV-kontor i Akershus mottatt etatens arbeidsmiljøpris. Torsdag 12.februar ble NAV Ås hedret for sin målrettede innsats for å skape en bedre arbeidsplass.

Etter flere år med stor arbeidsbelastning, mistrivsel og høyt sykefravær, har NAV Ås blitt en arbeidsplass preget av arbeidsglede, kreativitet, samarbeid og lavt sykefravær.

Juryen fremhevet særlig at NAV Ås selv tok tak i utfordringene og gjennomgikk en lengre prosess som vektla utvikling av eget arbeidsmiljø, partssamarbeid og ledelse.

Viktig samarbeid

NAV er en IA-virksomhet og årets prisvinner har tatt sin egen medisin for inkluderende arbeidsliv ved å søke bistand fra Arbeidslivssenteret i Akershus. Arbeidslivssenteret har bidratt med kurs og klargjøring av roller for medarbeiderne i NAV Ås. Juryen fremhevet hvor viktig det er å bruke Arbeidslivsenterets kompetanse og NAVs virkemidler i eget HMS- og IA-arbeid.

Arbeidsmiljø er ferskvare

– Dette er så morsomt at jeg nesten ikke finner ord, utbrøt NAV Ås-leder Tone Skage Sørli etter hun hadde mottatt prisen fra statsråd Robert Eriksson.

– Vi har vært gjennom en tung periode og er selvsagt utrolig stolte av det vi har oppnådd. Men vi hviler ikke på laurbærene. Arbeidsmiljø er ferskvare som trenger kontinuerlig fokus og påfyll. Arbeidsmiljøprisen gjør oss ekstra motiverte til å fortsette på den nye og gode kursen vi har staket ut, sa Skage Sørli.

Arbeidsmiljøprisen i NAV skal synliggjøre gode tiltak og gi inspirasjon til videre satsing for et godt arbeidsmiljø. Det var 19 kandidater til prisen, som ble delt ut for 5. gang. Det er Arbeidsmiljøutvalget i NAV som deler ut prisen. NAV Sørum var fjorårets prisvinner.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her