icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Foto: Anne Marte Lind, Bærum kommune
Foto: Anne Marte Lind, Bærum kommune
  

Bli vintersyklist og få gratis vinterpakke til sykkelen din!

Ås kommune deler ut 100 gratis vintersykkelpakker til de som vil prøve vintersykling! Det har vært stor pågang, og påmeldingen er allerede fullbooket. De som får delta i kampanjen får beskjed om dette på e-post.

Vintersykkelkampanje i Ås

For å nå målene vi har satt oss om å få flere til å sykle i Ås kommune, må vi også sykle utenom sommerhalvåret. Vi ønsker at flere skal få prøve vintersykling, og derfor gjennomfører kommunen sin første vintersyklingskampanje i samarbeid med NMBU og Statens vegvesen. 

Alle som bor i Ås kommune og som ikke har hatt piggdekk på sykkelen sin før kan søke om å få bli en av våre vintersyklister, De 100 første som melder seg på, og som oppfyller kriteriene for å delta, får vintersykkelpakken. Både voksne og barn/ungdom kan delta.

Vintersykkelpakken består av piggdekk foran og bak inkludert dekkskift, lys foran og bak, refleksvest og en enkel sykkelservice med justering av gir og bremser, olje kjede og sikkerhetssjekk. Vintersykkelpakken har en verdi på ca. 1500 kroner. Det er G-Sport Vinterbro som leverer vintersykkelpakken og gjennomfører dekkskift og service.

Det eneste Ås kommune ber om, er at deltakerne prøver ut vintersykling og svarer på en spørreundersøkelse om sine erfaringer med vintersykling våren 2020.

Det er Akershus fylkeskommune og Statens vegvesen som har gitt kommunen tilskudd til å gjennomføre denne kampanjen, fordi Ås kommune har blitt utvalgt Sykkelby.

Påmeldingen nå avsluttet fordi kampanjen er fullbooket.

Praktisk informasjon om vintersykkelkampanjen

Når du melder deg på, sier du også ja til å prøve vintersykling og du forplikter deg kun til å svare på spørreundersøkelsen etter kampanjen.

De som får være med på kampanjen, får en e-post i løpet av oktober med mer informasjon om hvordan de går fram. Deltakerne som får vintersykkelpakke må selv gjøre individuell timeavtale med leverandøren for omlegging til piggdekk og sykkelservice innen en gitt frist. G-Sport Vinterbro gjennomfører omleggingen til vinterdekk etc. i november hjemme hos deltakerne.

Hvis du har meldt deg på, men likevel ikke kan delta, må du gi kommunen informasjon om dette innen 15. oktober.

Har du spørsmål? Kontakt Siri Gilbert Siri.Gilbert@as.kommune.no telefon 64 96 20 77

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her