icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Follo futura butikk Ås stasjon
Follo futura butikk Ås stasjon
  

Bruktbutikk åpnet på Ås stasjon

Nå kan du finne retromøbler og utstyr, iblandet nye godsaker, i andre etasje i stasjonsbygningen.

Det er ikke hver dag det åpnes en ny butikk i Ås sentrum, så mange hadde møtt fram for å se hva som skulle åpnes i andre etasje i den ærverdige stasjonsbygningen. Det er Follo Futura som står bak prosjektet.

Elisabeth Johnsen fra Follo Futura er veileder for Ås stasjon. Hun ønsket gjestene velkommen, og ga ordet til styreleder Tore Skar i Follo Futura.

- Jeg synes vi har fått et flott produkt. Det hele har vært gjort på dugnadsinnsts, her finner vi retromøbler og gjenstander samt mange fine julegaver. Det er moro å få til et sånt prosjekt. Dette er en fin læringsarena og gir god arbeidstrening, mente Skar og klippet over snoren til andre etasje.

Her finner du lyse lokaler med artig innredning som en fin ramme rundt et allsidig produktutvalg. Hva med en nyoppusset spisestue, malte kommoder i friske farger, retro teak nattbord, serviser eller spiselige godsaker?

Vi røper ikke hele vareutvalget her, men både innredning og vareutvalget er spennende.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her