icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Ås mart`n 2012  bilde
Ås mart`n 2012 bilde
  

Ås mart´n 2012 - innspill fra innbyggerne om Ås sentrum

Responsen viser at det er mange som er engasjerte og som har meninger om Ås sentrum.

Ås kommune hadde i tidsrommet 14.-16. juni 2012 stand i Ås sentrum, i forbindelse med de årlige Mart´n dagene. Målet ved oppføringen av standen var å få engasjert lokalbefolkningen til å ytre sin mening om Ås sentrum - hva er fint i Ås? Og hva kunne vært bedre?

Responsen viser at det er mange som er engasjerte og som har meninger om Ås sentrum. Det var spesielt gledelig at så mange unge viste stor interesse og de bidro med mange gode innspill. Resultatet fra Ås mart´n bidrar til et godt grunnlag for oppstart av områderegulering, som nettopp skal ta stilling til hvordan man ønsker den videre utviklingen av sentrum i framtiden.

Takk til alle som stoppet opp, og tok seg tid i regnværet (!), og kom med konstruktive tilbakemeldinger! Takk også til politikerne, som stod på stand sammen med oss fra administrasjonen!

De ulike innspillene er kategorisert innenfor bebyggelse, uteområder, næring, kultur & idrett, transport samt landskap & miljø.

Last ned hele oppsummeringen her.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her