icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
kontraktssignering
  

Norges Vel skal bistå Follo-gründere

Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründere i vår region. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel og Ås kommune har inngått en 3-årig kontrakt om drift av Etablerertjenesten i Follo. Tjenesten gjelder for hele regionen og med Ås kommune som kontraktspartner på vegne av Follo-kommunene. Etablerertjenesten finansieres av Akershus fylkeskommune og Follo-kommunene i fellesskap og er gratis for deltakerne. Tjenesten tilbyr grunnkurs i bedriftsetablering, temakurs og individuell veiledning.

Etablerertjenesten får hovedsete i Ås, men kan holde kurs og veiledning også andre steder i Follo. Vårens kurs blir om kort tid annonsert på http://etablerer-akershus.no. Følg også Etablerertjenesten på Facebook, www.facebook.com/etablererakershus/

Norges vel ble stiftet i 1809 og har dermed lang erfaring i næringsutvikling og bedriftsetablering. Organisasjonen har et omfattende nettverk som blant andre inkluderer kunnskapsmiljøer ved universiteter og høgskoler, næringshager, Patentstyret, Ungt Entreprenørskap, Forskningsrådet, Innovasjon Norge, kommuner og gründernettverk og privat næringsliv. Å koble nye gründere til relevante aktører er avgjørende for at flere skal lykkes med sine bedrifter.

Norges Vel drev Etablerertjenesten i Follo også i forrige periode og da med Follorådet som kontraktspartner. Akershus fylkeskommune har ønsket å styrke byregionkommunene i fylket og har i kommende 3-års periode gitt Ullensaker, Skedsmo, Asker/Bærum og Ski/Ås hovedansvaret for Etablerertjenesten i hver sine delregioner i fylket. I Follo vil Ski kommune lede en styringsgruppe med representanter fra alle Follo-kommunene som vil følge opp Etablerertjenesten i Follo.

 

Tidligere artikkel om Etablerertjenesten:
Follo-bedrift med internasjonalt potensial

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her