icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
dav
  

Davido

13. april 2013
Jubileumshow med tryllemesteren Davido og gjester kl. 18:00
 
I 1973 var Davido 13 år og hadde sin første offentlige opptreden i "Amatørkonkurransen" i Ski Rådhusteater. 40 år etter setter Davido opp en Jubileumsturne med et spektakulært show, og de som gikk glipp av det da det ble vist i Ski Rådhusteater i februar får nå en ny mulighet her i Ås kulturhus
 
 Mange vil huske Davido fra hans nylige opptreden i "Norske Talenter". Davido vil trylle med duer og kaniner, sage over damer, få tilskuere til å ”sveve” og vise mange andre store "illusjonsnumre". Dessuten har han med seg den uskikkelige buktalerdokka ”Harry” og roboten ”Cyberman”
 
Med seg vil Davido dessuten ha med seg to unge gjesteartister; Benjamin Granerud, en ung lovende tryllekunstner fra Ski som er like gammel som Davido var den gang, 13 år. Benjamin er nlig omtalt i både Ås Avis og i Østlandets Blad og blir portrettert i ”Megafon” på NRK Super torsdag 4. april kl. 19.00.
 
Vegard Johansen fra Kongsberg deltok også i Norske Talenter med stor suksess, og skal vise flere av sine nyeste og beste triks i forestillingen. Vegard på 14 år har tryllet i 3 år og drømmer om å bli Norgesmester i Trylling og ”proff” tryllekunstner. Mange så vel Vegard mponere med fingerferdighet på TV i programmet ”Påskemorgen” på NRK Super på skjærtorsdag.
 
Sammen vil disse presentere en utrolig variert og spennende forestilling som passer for hele familien. Dette må du virkelig ikke gå glipp av!
 
Vi gleder oss til å se DEG på Ås kulturhus, lørdag 13. april. kl. 18:00
 
Når: lørdag 13. april kl. 18:00
Hvor: Kinoteater, Ås kulturhus, Moerveien 1, 1430 Ås. 
Billetter: 250,- / 100,- Kjøpes ved inngangen og her
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her