icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Breivoll signering
  

DNTs leieavtale for Breivoll friområde og Ås kommune ble signert mandag

Ordfører Ola Nordal og daglig leder i DNT Oslo og Omegn, Henning Hoff Wikborg, var begge superfornøyd da leieavtalen for Breivoll gård ble undertegnet mandag.

Begge var i strålende humør. De var helt enig om at litt lett regn på signeringsdagen bare lovet godt for et langt og lykkelig  leieforholdet. Leieavtalen er for 35 år.  Du ser leieavtalen i sin helhet på sakene til kommunestyremøtet som var 28/5.  

Nordal, på vegne av kommunen, er veldig  fornøyd med å ha fått en leietager som er offensiv og har store planer for stedet. Han og rådmannen gleder seg begge til å følge med på virksomheten og håper små og store åsfolk vil bruke stedet flittig.  

- DNT Oslo og Omegn hovedmålsetning for Breivoll er å skape den største og mest inkluderende friluftsarenaen på Østlandet med spennende og varierte friluftslivsaktiviteter, overnatting og serveringstilbud for barn, ungdom, voksne og seniorer. Gjennom de ulike tilbudene ønsker DNT Oslo og Omegn å skape naturopplevelser for livet. Stedet skal bidra til å ivareta og videreføre vår friluftsliv-, natur – og kulturarv, ivrer Wikborg.

 Begge parter gleder seg til videre samarbeid, som i følge kontrakten skal vare i 35 år. Da har partene korallbryllup, hvis det da ikke dukker opp skjær i sjøen.

Breivoll gruppebilde

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her