icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Fjernvarme under jernbanen
Fjernvarme under jernbanen
  

Fjernvarmegravingen stadig nærmere sentrum

Gravingen skal ikke hindre 17. maitoget, men parkeringsplasser i sentrum vil det bli færre av i en periode.

Se bildeserie fra oppryddingen, og se rørene som går under jernbanelingen.

Prosjektleder Ola Rypaas forteller at gravingen som gjøres mellom GG-hallen og vinkelpunktet ved Åsgård skole, skal lukkes før 17.mai.

- Gravingen som gjøres ned til vinkelpunktet i Rådhuskvartalet, skal sikres med anleggsgjerder uten at det berøerrer biltrafikken. Fortauet blir en del av trasseen, og parkering langs veien vil ikke være mulig. Alle grøfter vil bli sikret i forhold til ferdsel, forklarer Rypaas.

Når det gjelder boringen av hull under jernbanelinjen, så er man nå ferdig med å få på plass de to store varerørene som skal beskytte selve vannrørene til fjernvarmen.

- Nå skal det først lages et mindre hull til et rør som skal romme kabler, vi er forhåpentlig ferdig med det lille hullet i løpet av uke 17. Så skal vi til å sveise, røngte og muffe 12 meter lange stålrør. Til sammen 42 meter under jernbanelinjen, utdyper Rypaas.

 Parallelt med aktivitetene i sentrum vil det også graves i Kirkeveien opp mot Ås kirke.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her