icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Fjernvarme ved rådhuset
Fjernvarme ved rådhuset
  

Fjernvarmerørene legges i sentrum

Leggingen av rør pågår for fullt utover sommeren. Områder rundt skolene forsøker man å få ferdig til skolestart.

Prosjektleder Ola Rypaas er rimelig fonøyd med framdriften, tross enkelte uhell underveis.

- Fram til skoleslutt vil det bli graving og sveising av rør ved Kiwihjørnet og ned til fortauet i Brekkeveien, der vi går under jernbanen. Vi vil kjøre trykktesting av rørene fram til ferien. Det er påbegynt tilbakefylling av masse over noe av rørgaten i sentrum, forklarer Rypaas.

Det skal også lages en passasje slik at det blir mulig for Kiwis kunder å parkere utenfor den tidligere rørleggerbedriften. Det blir full aktivitet gjennom sommeren, ingen stans i arbeidene, det blir ikke noe fellesferie for de som legger rør.

- Vi venter med å krysse Brekkeveien til vi får en konsentrert drift av den delen som ligger i veibanen. Ellers går vi i fortauet øst for Brekkeveien, opplyser Rypaas.

Utenfor sentrum skal det legges en trasé fra UMB-området mot kirken.

- Her har vi påbegynt gravingen, det vil ta en 14 dager til en tre ukers tid. Jeg vil også nevne at samarbeidet mellom kommunen og UMB fortsatt er tett og godt, understreker Rypaas.

 

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her