icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
nordover!
  

FOTOUTSTILLING: ØYEBLIKK AV GLEDER. NORDOVER!

EN DEL AV KULTURDAGEN: EN INTERNASJONAL FESTDAG LØRDAG 16.APRIL KL 11-15 OG KL 1900 PÅ ÅS KULTURHUS

Fotoutstilling og mini-konsert

 
«Øyeblikk av gleder. Nordover!» er en fotoutstilling som formidler situasjoner hos båtflyktninger som kommer til den greske øya Lesvos. Men fotografiene handler ikke om elendigheten flyktningene gjennomgår. Den setter fokus på enkeltmenneskers små gleder på strendene, midt i all sin tragedie. Formålet med utstillingen å bidra til å se det enkelte mennesket på flukt, se deres livsgleder, drømmer og håp, og viktigheten av å knytte vennskapsbånd med de som kommer og lære hverandre å kjenne. Utstillingen vil sammen med foredrag, mini konsert obidra til å reflektere mer omkring hva god integrering er med fokus på hva som konkret kan gjøre i et lokalsamfunn som Ås.Bildene til fotoutstillingen er tatt av frilansjournalist Knut Werner Lindeberg Alsén på reportasjereiser til Hellas i 2015, som også vil fortelle historien bak bildene.
 
Kl. 19.00 blir det minikonsert og foredrag med Cecilie Hesselberg Løken. Løken som er profesjonell fløytist som har spilt med Madonna, Pavarotti og Bocelli, og dirigert av storheter som Mariss Jansons, Valerij Gergiev og Simon Rattle. Hun har engasjert seg blant flyktninger i Stockholm og har deltatt som frivillig på øya Lesvos.
Det blir servert mat og drikke også på kvelden.
 
 
Stor takk til Veidekke Entreprenør avd. Ås som har støttet prosjektet økonomisk.
 
Lørdag 16. april kl. 19.00 i kinovestibylen.
Inngang: Gratis.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her