icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Logo Ås kommune
Logo Ås kommune
  

Gravingen i Idrettsveien vil ta noe tid

Ås kommune samarbeider med Statkraft Varme om å legge kommunale vann- og avløpsledninger ved siden av fjernvarmerørene.
Idrettsveien skulle i utgangspunktet stenges helt i hele anleggsperioden. Det var meningen å lage en midlertidig innkjøring til Coop Prix fra Idrettsveien. Sentralveien er en fylkesvei.  En midlertidig innkjøring kan ikke lages fra en fylkesvei.
 
Nå er utfordringen å komme langt nok inn i Idrettsveien til at man får anlagt den midlertidige innkjøringen. Arbeidet med å legge fjernvarmerør er omfattende og tar tid. På grunn av testing og kvalitetssikring må grøftene stå åpne. I mellomtiden har man valgt enveiskjøring inn til Prix med utkjøring opp Solveien. Det er også en utfordring at folk ikke følger skiltingen som er satt opp.
 
Ås kommune samarbeider med graveentreprenøren, og prøver å legge til rette så godt det lar seg gjøre. Det blir dessverre likevel noen ulemper i forbindelse med slike anlegg. Anleggsarbeidet her vil vare i ca tre-fire måneder, og Idrettsveien vil bli helt stengt for gjennomkjøring etter hvert. Så snart som mulig bli anlagt en midlertidig innkjøring til Prix.
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her