icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
HAV bilde_300x165
  

HAV

Velkommen til en helaftens kulturkveld i regi av HAV-prosjektet. Lørdag 12. november 2016, Kl 18.00 - 22.00. Ås kulturhus (Kinosalen).

 

HAV er det nye kulturprosjektet til Ås internasjonale kultursenter. Målet er å skape vennskapsbånd mellom kulturer og redusere fremmedfrykt.

Information in english here
 

Program:
Slam Poesi:
Sarah Ramin Osmundsen med musiker Jørn Erik Ahlsen.
Slam betyr at man deler sitt personlige syn på samfunnet med rim og rytmer. I Sarahs verden er fortellinger, poesi og musikk flere sider av samme sak. Hun har et særegent uttrykk der disse elementene flettes sammen.

Film: Det norske hus (førpremiere).
Regi Jan Vardøen. Medvirkende bla. Shahrukh Kavousi, Hege Skøyen, Knut Nærum.
Filmen får sin offisielle premiere på norske kinoer først ved nyttår. Etter filmen deltar regissør og skuespiller i sam...tale med publikum om filmens innhold.
Om filmen: Det norske hus er en helaftens spillefilm, en politisk satire/komedie om hvordan det er å være fremmed i Norge og måtte lære seg norsk kultur og kjøreregler. Filmen følger Ramin, en ressurssterk mann fra Midtøsten, som kommer syklende over grensen til Norge. Han finner raskt frem til Akademiet hvor han skal lære å bli norsk gjennom en serie kulturprøver, den ene mer surrealistisk og bisarr enn den forrige. Hvis han ikke består prøvene, må han ut av landet.

Regissør Jan Varøren og hovedrolleinnhaver Shahrukh Kavousi deltar i samtaler med publikum etter filmen.

Kvelden avsluttes med matservering.

Inngang kr 150,- Studenter kr 50,- (inkl mat)
Les mer om HAV:
www.havprosjekt.no
www.facebook.com/havprosjekt

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her