icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Påskjønnelse 2014
Påskjønnelse 2014
  

Heder og ære til ansatte og tidligere ansatte i Ås kommune

Torsdag fikk de som har jobbet lenge i Ås kommune påskjønnelser og hedersbevis i store sal i kulturhuset. Se bildeserie her.

Det var 15 jubilanter som hadde 25 års fartstid, og en som har jobbet 40 år i kommunen. Ni personer hadde inntil 20 år ansettelse, men var nå blitt pensjonister. Blant nylig pensjonerte var det hele 15 med over 20 år i kommunen. Alle fikk et velfortjent gavekort som påskjønnelse for deres trofaste innsats.Av disse fikk 14 personer også diplom og hedersmerke fra KS. Her varierte det mellom 25 og 43 års fartstid i Ås kommune!

Ordfører Johan Alnes holdt tale for jubilantene, og nevnte hvor spesielt det etter hvert er med folk som blir lenge på samme arbeidsplasen:

- Det er høyere turnover nå en før, og det forventes at utvikling også skjer gjennom skifte av arbeid. Statistikk viser at det blir færre som står i samme jobb over tid.  Derfor er dere som blir hedret her i dag med lang tjenestetid unike. Dette gjelder både dere med 25 års tjenestetid, men spesielt også deg med 40 års tjenestetid. Vi ønsker at dere blir med videre i arbeid for Ås kommune fordi dere representerer stabilitet, kunnskap og erfaring.

Dere som har blitt pensjonister har fått utfordringer i en ny pensjonisttilværelse. Blant annet vil dere, på en annen måte enn tidligere, benytte kommunens tjenester som dere har bidratt til å legge grunnlaget for. Mange pensjonister, har jeg hørt, får en travel hverdag, og kan ikke forstå at de tidligere hadde tid til å jobbe.  Jeg ønsker deg lykke til i pensjonisttilværelsen i en god og innholdsrik pensjonisthverdag.

Så ble det mange muntre kommentarer fra Alnes under overrekkelsen av gavekort, diplomer og hederstegn. Ikke rart, siden han kjente de fleste av jubilantene, med sine mange år som ordfører. Snitter, kake kaffe la heller ingen demper på steminingen i store sal denne ettermiddagen.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her