icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem
IMGP1496
  

Her er vår nye nettside

Kommunens nye nettside ble lansert torsdag. Siden har en helt ny struktur som skal gjøre det enklere for deg å finne fram.

Tidligere har kommunens hjemmeside vært bygd opp etter hvordan kommunen har vært organisert. Nå er sidene bygget opp etter hvilke tjenester man forventer at brukerne etterspør.

I venstre margen på forsiden har vi 14 ulike tjenester. Noen av punktene henviser deg direkte til Ås kommunes side på Selvbetjeningsportalen, andre gir deg informasjonen på et annet nivå på vår hjemmeside.

Tidligere hadde for eksempel biblioteket en egen knapp på forsiden, den er nå borte. I stedet finner du lenken til bibliotekets hjemmeside under "Kultur og fritid"

Vi har prøvd å gjøre siden lett å navigere i ved ikke å ha for mange valg på selve forsiden, men at det skal være enkelt å forstå hvilken "overskrift" ting ligger under. Slik som med biblioteket over, en kulturell tjeneste de fleste bruker i sin fritid.

Siden er en betaversjon, det vil si at enkelte funksjoner fortsatt mangler, men vil komme på plass så raskt det lar seg gjøre. Derfor kan det også være at man blir loset til sider med den gamle designen Ås kommune hadde før.

Dette gir oss også muligheten til å teste ut om hva brukerne mener om siden. Derfor har vi laget en knapp på forsiden under "Selvbetjening", som heter "Ros og ris". Her har vi laget et standard skjema der du kan si hva du mener om resultatet. Både det som du ikke synes fungerer, og det du eventuelt liker. Er det informasjon du ikke finner, som du savner fra den gamle versjonen, så gi oss melding om det.

Vi har også "Bildegalleriet" på forsiden vår. Her håper vi at folk vil sende oss bilder fra Ås. Ved å klikke på bildet, vil man få opp flere bilder, med mulighet til å se dem i stor størrelse (funksjonen vil bli installert etter hvert).