icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Miljøfyrtårn Ildfast AS
Miljøfyrtårn Ildfast AS
  

Ildfast As sertifisert som Miljøfyrtårn

Under et år etter at bedriften etablerte seg på Vinterbro, har de nå fått Miljøfyrtårnsertifisering.

Miljøfyrtårn Ildfast AS  (6).jpg

(På bildet ser vi fra venstre: Marius Østlie, partner Ildfast AS, ordfører Ola Nordal og daglig leder og partner Dag Strisland Ildfast AS.

Onsdag fikk de overrakt Miljøfyrtårnsertifikatet på ordfører Ola Nordal sitt kontor. Dag Strisland, daglig leder og partner, sammen med partner Marius Østlie tok i mot diplomet.

- For å bli tatt seriøst i vår bransje er vi avhengig av å vise at vi tar miljøet på alvor. Miljøyrtårnsertifiseringen er midt i  blinken for oss. Det bidrar til å skape en god bedriftskultur, forteller Strisland.

Firmaet ble etablert i april 20125, da seks ansatte fra et tilsvarende firma dannet sitt eget selskap.

- Vi har god erfaring med å bruke Miljøfyrtårn i en oppstartfase. Det blir en del av identiteten vår, forklarer Strisland.

Ordfører Ola Nordal var veldig positiv til at Ildfast AS valgte å satse på miljøsertifiseringen i en oppstartfase.

- Dere har vist tydelig engasjement både i forhold til å forbedre deres eget miljøarbeid, samtidig som dere har fokus på å gjøre kundene deres bedre på miljøfronten. At firmaet har gjennomført en vellykket sertifiseringsprosess så tidlig etter etableringen er imponerende og viser seriøsitet i forhold til miljøarbeid. Dette også betyr at dere kan bygge opp en organisasjon fra grunnen av med solid miljøforankring, uttalte Nordal.

Han fortalte også litt om det unike plante- og dyrelivet som er på Nesset der bedriften holder til. Nordal la til at han regnet med at Ildfast setter pris på de naturverdier som de har rett utenfor døra.

- Jeg vil tro at Ildfast AS kanskje gjør sin viktigste miljøinnsats ved å bidra til industriovner som er optimaliserte og rene slik at energien brukes optimalt.

På vegne av Ås kommune vil jeg si at det er viktig for oss at dere tar miljøarbeid på alvor, jeg ønsker dere lykke til i det videre arbeidet og gratulerer med sertifiseringen, avsluttet Nordal før han høytidelig overrakte Miljøfyrtårnsertifikatet.

Miljøfyrtårn Ildfast AS  (2)_800x534.jpg

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her