icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Japansk besøk Moer sykehjem
Japansk besøk Moer sykehjem
  

Japansk helsefirma imponert over Moer sykehjem

Det private firmaet var særlig opptatt av hvor mange ansatte per bruker det offentlige sykehjemmet har.

Det private janpanske firmaet jobber med ulike tjenester til eldre brukere. Blant annet bygger de om de eldres boliger, slik at de kan bo hjemme. De leverer også hjelpemidler til de eldre.

Hva har de så lagt spesielt merke til?

- Vi synes slyngetreningen var spennende. Det har vi aldri sett før. Vi synes også det er veldig mange ansatt per bruker. Hos oss må en person passe på mange flere. Her er det mer ideelt, forteller Shigemori, sjefen for selskapet.

Gruppen var også imponert da de kom inn på Moer sykehjem.

- Er dette et sykehjem? Det er så lyst og fint her, ikke mørkt og trist. Det ser ikke ut som et sykehjem. Kan dette være et offentlig sykehjem, og med så mange ansatte?

Det var noen raske synspunkter vi fikk fra gruppen, før de hadde tid til et bilde på vei for å se på hjelpemiddellageret.

På bildet ser vi fra venstre tolken Mariguchi (som bor i Norge), direktøren for selskapet Shigemori, Horii, Honda og Suzuki. Fra Ås kommune konstituert enhetsleder Bente Sperlin og helse- og sosialsjef Marit Roxrud Leinhardt.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her