icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Alnes mottar innkluderingsdiplom
Alnes mottar innkluderingsdiplom
  

Johan Alnes tildelt inkluderingsdiplom

Vestby og Ås Røde Kors Ungdom berømmet Ås kommune og ordføreren for at Ås har klart målet om å bosette 20 flyktninger i år.

Tirsdag denne uka troppet en del ungdommer fra gruppa opp med diplom og kake. På diplomet står det at "Dette diplomet tildeles kun skikkelige hverdagshelter".  Og at mottakeren er med å gjøre en forskjell, slik at flere flyktninger kan starte livene sine med et godt hjem og muligheten til å jobbe, gå på skole og få venner.

- Dette er en nasjonal kampanje i regi av Røde Kors Ungdom. Ås kommune er en av ytterst få mindre kommuner som klarer å bosette det antall flyktninger som de ha lovet. På vegne av Vestby og Ås Røde Kors Ungdom vil jeg overrekke prisen til ordfører Johan Alnes, smilte Anette Lande, leder i gruppa.

- Jeg har mange i kommunen som bidrar, NAV og eiendomsavdelingen er to av dem, det er flinke folk som bidrar til at vi når resultatet. De fortjener også ros, minnet Alnes om.

Ås har lange tradisjoner for å være et inkluderende og åpent  samfunn, med bakgrunn i universitetsmiljøet og at kommunen huser et asylmottak.

Så ble det servert nydelig kake til alle som ville ha.

Alnes mottar inkluderingsdiplom (9).jpg

 

Alnes mottar inkluderingsdiplom (4-2).jpg

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her