icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Byplanleggere fra Shanghai
Byplanleggere fra Shanghai
Byplanleggere fra Shanghai sammen med representanter fra Ås kommune. Fra venstre: Per Ernesto Øveraas, Alexander Krohg Plur og Ola Nordal.
Byplanleggere fra Shanghai
Byplanleggere fra Shanghai sammen med representanter fra Ås kommune. Fra venstre: Per Ernesto Øveraas, Alexander Krohg Plur og Ola Nordal.
  

Kinesiske byplanleggere i Ås

En delegasjon byplanleggere fra Pudong-distriktet i Shanghai er i Ås for å få et innblikk i hvordan man planlegger sentrumsutvikling i Ås.

Kan en storby i Kina ha noe til felles med en kommune som Ås?

- Ja, de er veldig opptatt av å engasjere innbyggerne sine for å høre hva de mener om utbygginger som planlegges. Her har vi mye til felles, understreker ordfører Ola Nordal.

Rådgiver Per Ernesto Øveraas, fra plan- og utvikling, orienterte den kinesiske delegasjonen mandag formiddag om hvordan Ås kommune planlegger for utbygging i sentrale strøk. Der utvekslet Ås kommune kunnskap og erfaringer med delegasjonen fra Pudong. Etter møtet var det tid for å ta et offisielt bilde av den kinesiske delegasjonen sammen med sine norske verter. Etter en høytidelig kinesisk oppstilling, gikk ferden videre til kulturskolen. Der viste rektor Alexander Krohg Plur dem rundt i de flotte lokalene, og holdt en presentasjon om kommunens kulturarbeid. 

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her