icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Fotografi av leder av vaksinesenteret utenfor Ås rådhus
Monika Berge-Tukh, virksomhetsleder barn, unge og familier. Foto: Ås kommune/Kari Skarheim
  

Kommunen endrer ordningen for timebestilling til koronavaksinering

Fra onsdag 16. juni kan du som er i prioritert gruppe bestille time selv til første dose med koronavaksine. Du vil ikke lenger få SMS med oppsatt time.

– Vi har i en periode sendt ut SMS med tilbud om time til vaksinering. Det er en del som ikke møter opp til timen de har fått tildelt, og vi antar at det utover sommeren er flere og flere som ønsker større frihet til å velge en dato selv. Derfor endrer vi ordningen for timebestilling nå, sier leder av vaksinesenteret Monica Berge-Tukh.

Timebestillingen åpnes opp for gruppe 10 (personer i alderen 18-24 og 40-44) onsdag 16. juni klokken 09.00. Det fylles opp med timer fortløpende, etter hvert som kommunen vet nøyaktig hvor mange vaksiner vi får. Det er ca. 3731 personer i gruppe 10.

Gjelder bare dose 1

– Det vil også være åpent for at personer i gruppe 1-9 som ikke har fått første dose, kan bestille selv. Når det gjelder dose 2 er det den timen du får tildelt ved dose 1 som gjelder, understreker Berge-Tukh.

Det vil si at timen du fikk satt opp til dose 2 da du fikk dose 1 ikke endres.

Gruppe 11

Det vil bli åpnet for timebestilling for siste gruppe (25-39 år) så snart vi ser at de fleste i gruppe 10 har fått bestilt seg time.

Ut i fra informasjonen vi har nå om hvor mange doser vi mottar, og hvor mange det er i gruppe 10, antar vi å kunne åpne bestillingen også for denne gruppen innen utgangen av juni.

Kommunen vil informere bredt så fort vi vet når denne siste gruppen kan gå inn og bestille time.

Bestill på telefon eller elektronisk

Slik bestiller du time (fra kl. 09.00 onsdag 16. juni):

Elektronisk: Logg deg inn i ReMin med Bank-ID og registrer dine opplysninger. Har du ikke Bank-ID må du kontakte timebestillingstelefonen.
På telefon: Timebestillingstelefonen 959 39 677 (åpningstider mandag - fredag kl. 9-12 og kl.13-15.00)

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her