icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
ABUR illustrasjonsbilde 2014
ABUR illustrasjonsbilde 2014
  

Kultursommerleir på Follo Folkehøyskole

Er du 13-17 år og bor i Akershus? Da finnes det en sommerleir for deg fra 3. – 8. august i Vestby.

Kurs i teater, film, musikal, hip hop og tegneserietegning! Arrangør: Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR) i samarbeid med og Akershus Amatørteaterråd (ATR) og Akershus fylkeskommune.

Hip hop!
På dette kurset vil du få prøve deg på ulike stiler innenfor street dance, som hip hop, house, waacking og litt break. Du vil både få lære koreografi og jobbe med freestyle der du kan leke med egne bevegelser og groove. Kurset ender i et dansenummer som vi setter sammen i fellesskap. Kom og dans til masse god, funky musikk. Det blir en uke med ren danseglede! Du trenger å ta med treningstøy.
Instruktør er Guro Stokseth. Guro har tidligere vært elev ved Follo folkehøgskole og er uteksaminert fra Den Norske Balletthøyskole.

Teater!
Teaterinstruktør Tone Runsjø vil i år få kursdeltagerne med på å lage egne tekster, fremføre dialoger og monologer hentet fra kjente bøker, film eller teaterstykker. Vi skal jobbe med morsomme og alvorlige temaer som opptar ungdom. Gled deg til å få prøvd ut flere tekster og scener der du har en sentral rolle. Du får prøvd deg på å være både morsom og alvorlig. Kanskje du til og med snapper opp noen lure skuespillertriks. Du trenger å ta med treningstøy.

Film!
På dette kurset vil du lære om å lage og spille i ekte kortfilm. Vi skal lage to kortfilmer fra manus-til ferdig klipp.  Du vil lære om skuespill for kamera, regi, manus, filmfoto, Mac-redigering og lydarbeide. Vi har alt utstyret du trenger!
Kursleder er Morgan Davidsen. Morgan er utdannet i USA og jobber som regissør og skuespiller. Han er nå leder for filmlinjen på Follo Folkehøgskole.

Musikal!
Dette kurset passer for deg som liker å kombinere sang, dans og skuespilleri. Vi gjør repertoar fra kjente musikaler. Kurset avsluttes med en liten arbeidsvisning på scenen.
Kursleder Tom Nilssen er utdannet danser og koreograf i London og ved Statens Balletthøgskole, og er til daglig lærer på musikallinja på Follo folkehøgskole. Du trenger å ta med treningstøy.

Tegneserietegner!
Vi er også i år så heldige at vi har fått tegner Arild Midthun som kursinstruktør. Arild tegner nå for Donald, har tidligere tegnet for blant annet Pyton og Norsk Mad. På dette kurset vil du lære å lage din egen strek, hvordan du bygger opp en tegneserie, og om typiske triks og effekter. Her trenger en ikke ha med noe utstyr.

Pris og praktiske opplysninger

Kursene koster 2.850,- per person (2.390,- hvis det er flere søsken). Inkludert i dette er overnatting, tre måltider om dagen, kurs, materiell og aktiviteter. Ved mottatt påmelding før 15. april gis det 200,-. UKL er støttet av Akershus fylkeskommune, og for elever utenfor Akershus er et pristillegg på 600,-.

 

Oppmøte er søndag 3. august kl 18.00, og kursene foregår fra mandag mellom 09.00 og 17.00 bare avbrutt av lunsj. Overnatting skjer på skolens internat i tomannsrom. Kursene avsluttes fredag 8. august kl 17.00. Da vil det være en arbeidsvisning hvor foreldre og venner kan få se smakebiter av hva en har drevet med i løpet av uka.

Påmelding
Påmelding skjer etter først-til-mølla-prinsippet. Bindende påmelding sendes inn enten via post eller abur@online.no med underskrift fra foresatte. De kursene det er nok deltagere på 10. juni blir gjennomført. Eventuelt ledige plasser som er igjen etter denne datoen blir fylt opp fortløpende.

 

En kan bare være med på et kurs. Hvis det er flere kurs en kunne tenke deg å være med på kan en sette opp flere ønsker i prioritert rekkefølge, som da kan være aktuelle hvis det er fullt på førstevalget.

Meld deg på til:
Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR)
Pb. 50
2011 Strømmen
Merk konvolutten: ”UKL”

En kan også skanne den utfylte påmeldingen (last ned pdf her med påmeldingsskjema ) og sende den til abur@online.no

web: www.abur.no

Spørsmål? Ring ABUR og spør på 63 89 96 70

Ungdommens Kulturleir arrangeres av Akershus Barne- og Ungdomsråd i samarbeid med Akershus Amatørteaterråd og Akershus fylkeskommune

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her