icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
IMG_2831
  

Moro i Rådhusparken

Det var godt besøk på Sommermoro i Rådhusparken på søndag, selv om værgudene ikke var helt på vår side.

Mange barn med foreldre, tanter, onkler og besteforeldre lot seg ikke stoppe av litt ruskevær. Det har vært gjester fra Sverige og Danmark og over kommunegrensen fra Ski. Arrangementet gjennomføres hver søndag mellom kl. 11 og 15.

Folkehelsekoordinator Bente Sperlin og møteplasskoordinator Grethe Johnsen                 IMG_2839_350x263.jpg

Folkehelsekoordinator Bente Sperlin til venstre og møteplasskoordinator Grethe Johnsen sier det er gledelig å se at Rådhusparken benyttes nå på sommeren når den er på sitt vakreste. 

De har mottatt støtte fra BUFdir for å tilrettelegge for møteplasser og øke aktivitetsnivået til barn, unge og familier. Det er blant annet kjøpt inn uteleker som fotballer, volleyballer, fotballmål, frisbee, kubbespill, bocca, kjempemikado, krokket, ringspill, bokser for å kaste på med erteposer samt bøtter og spader.

Vi håper på bra vær fremover slik at alle lekene kan bli godt brukt.

Det er også planer om noen pop-up arrangementer for ungdom på kveldstid. Disse vil bli annonsert kun få dager i forkant, så følg med i sosiale medier for mer informasjon. 

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her