icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Du er her:   Intranett 2018   ›   Hjem   ›   MinSide   ›   Om MinSide
Illustrasjonsbilde MinSide fra KS
  

Om MinSide

Ås kommune har tatt i bruk portalen MinSide. Der kan du logge deg inn og finne informasjon om og lenke til tjenester fra både Ås kommune og andre nivåer i forvaltningen. 

MinSide-tjenesten er personlig

MinSide er en tjeneste til innbyggerne. Som innbygger får du tilgang til relevant informasjon fra alle kommunene du har et forhold til. For eksempel vil du finne informasjon fra både Ås kommune, Vågå kommune og Tromsø kommune dersom du bor i den første kommunen og har eiendommer i de to andre.


Service 24/7

Som innbyggere kan du nå sitte hjemme eller hvor som helst på både PC, nettbrett eller mobiltelefon og finne informasjon fra Ås kommune og andre myndigheter. Med portalen Min side har du tilgang til kommunale og nasjonale tjenester døgnet rundt. Du logger det inn med min ID eller bank-ID.


Samleside for din informasjon

På MinSide finner du informasjon om egen eiendom, som gårds- og bruksnummer og karttjenester, hva du har betalt i kommunale avgifter eller når den neste regningen forfaller, når feieren kommer neste gang, eller hva du betaler for renovasjon.

I tillegg kommer du rett inn på din egen informasjon fra offentlige instanser som Skatteetaten, NAV og Helsenorge. Her kan du bestille skattekort, du kan finne oversikt over sykemeldinger og du kan sjekke resepter eller egen pasientjournal, for å nevne noe.

MinSide er under stadig utvikling, og målet er at alle offentlige tjenester som er relevante for innbyggeren, skal finnes her.

Logg inn på MinSide