icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Illustrasjonsbilde Ås kommunes App / pushvarsler
Illustrasjonsbilde Ås kommunes App / pushvarsler
  

Over 3300 innbyggere har lastet ned appen vår

Test den ut du også - helt gratis! Lastes ned til din mobil (eller nettbrett) fra App Store eller Google Play - søk på «Ås kommune» og installer.

I denne appen / push-varsleren har vi kategorisert tjenester kommunen tilbyr. Finn dine interesseområder i menyenfeltet øverst (Android) eller nederst (iPone) i appen, og legg de til som "Favoritter". Du velger selv hvilke, og hvor mange kategorier du ønsker å følge med på.

Når vi legger ut en kunngjøring eller nyhet i en av kategoriene du har lagt til som favoritt, vil du få et varsel på din mobil eller ditt nettbrett.

Vi har valgt å sette kategoriene "Ås kommune informerer" og "Beredskap og kriseinformasjon" som favoritt for alle brukere for å sikre at viktig informasjon når fram. 

Appen har også en egen del med "Selvbetjening". Der finner du funksjoner som kan være nyttig å ha for hånden. Der kan du rapportere om feil eller mangler, se ledige stillinger, finne ulike kart og melde inn en sak du vil skal tas opp politisk.

Les mer om hvordan du bruker appen her

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her