icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Illustrasjon selvangivelse
Illustrasjon selvangivelse
  

Selvangivelsen 2012 – hva trenger du å gjøre?

Hvis du må gjøre endringer, må selvangivelsen leveres.
Selvangivelsen er et tema for de fleste i april. Kanskje er det ikke så mye du trenger å gjøre. Hvis du ikke må gjøre endringer i den tilsendte selvangivelsen, trenger du ikke å levere. Hvis du må gjøre endringer, må selvangivelsen leveres. Skatteetaten oppfordrer deg da til å levere elektronisk. Leverer du på papir, vil du ikke få skatteoppgjøret før til høsten.

 
Dette er det viktig at du gjør:
·         Sjekk at opplysningene i den tilsendte selvangivelsen er riktige
·         Hvis arbeidsgiver, banken eller andre ikke har sendt opplysninger til skatteetaten i rett tid, vil beløpet ikke være forhåndsutfylt i selvangivelsen. Det kan også være feil eller mangler i andre poster. Da må du selv føre manglende beløp eller gjøre korrigeringer i selvangivelsen
·         Stemmer alle postene, trenger du ikke å gjøre mer!
·         Husk å sjekke kontonummer for utbetaling av til gode skatt. Er det feil, ta kontakt med Kemneren i Follo.
 
Skatteetaten.no
Rettledningen til selvangivelsen ligger på skatteetaten.no. Den finner du i en boks som heter selvangivelse. Her kan du lese mer om de spesielle temaene som gjelder deg. Er du på facebook, anbefaler vi deg å bli venn med oss. Skatten min heter vår side. Her kan du stille spørsmål, og lese hva andre lurer på.
 
E-bruker
Vi oppfordrer også alle til å bli e-bruker. En e-bruker vil motta skatteoppgjøret og selvangivelsen for neste år via elektronisk post fra skatteetaten og ikke på papir. Varsling om dette kommer på sms og på e-post. Fordelene er mange og de kan du lese om på skatteetaten.no. 
 
Lykke til med årets selvangivelse!
 
Hilsen 
 
Skatt øst
Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her