icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Stolpejakta
  

Stolpejakta 2019 på sykkel og til fots

Stolpejakta - på sykkel har rød topp, Stolpejakta - til fots har grønn topp. Det er kort avstand mellom til fots-stolpene, som er konsentrert til tettstedene, mens sykkel-stolpene er spredd over hele den nordre delen av Follo, mest langs mindre trafikkerte veier.

Stolpene er merket med stolpenummer og en bokstavkode som du må notere deg for å vise at du har besøkt stolpen. Stolpene vil stå ute til sesongen avsluttes 1. november.

REGISTRERING

Du starter med å registrere deg på nett: www.stolpejakta.no. Har du en smarttelefon, kan du bruke den til å lese strekkoden som

du finner på stolpen, og da blir den automatisk registrert som funnet av deg. Eller du kan notere nummeret og bokstavkoden på stolpen og legge dette inn på nettsiden senere. Registreringen er åpen fra 1. mai til 1. november. Det koster ikke noe å delta. For hver stolpe du registrerer får du et «lodd» og er med i trekningen av premier når sesongen er over.

KARTENE

Kartene finner du på www. stolpejakta.no og «Sykling i Follo» eller områdene for «Til fots-stolpene». Du kan laste ned appen «Stolpejakta» (skrevet med-a) for å finne mer detaljerte kart for hver stolpe. Last ned appen gratis fra Google Play eller App Store.

På rådhuset og på biblioteket i Kolben og på tilsvarende steder i nabokommunene kan du hente brosjyren for stolpejakta med kart som viser hvor alle stolpene er plassert og med stikkord som forklarer hvor stolpene er lokalisert.

Du kan hente trykte kart over plassering av stolpene på servicetorget i Ås kommune.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her