icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Ungdommens kulturleir 2016 illuastrasjonsbilde
Ungdommens kulturleir 2016 illuastrasjonsbilde
  

Ungdommens kulturleir i Vestby

Er du mellom 13-17 år og bor i Akershus? Du kan være med på kurs om film, tegneserietegning, teaterkurs, musikal, hip hop og låtmakerkurs.

Kursene koster 2.850,- per person (2.390,- hvis det er flere søsken). Inkludert i dette er overnatting, tre måltider om dagen, kurs, materiell og aktiviteter. UKL er støttet av Akershus fylkeskommune, og for elever utenfor Akershus er et pristillegg på 600,-.

Oppmøte er søndag 31. juli kl 18.00, og kursene foregår fra mandag mellom 09.00 og 17.00 bare avbrutt av lunsj. Overnatting skjer på skolens internat i tomannsrom. Kursene avsluttes fredag 5.august kl 17.00. Da vil det være en arbeidsvisning hvor foreldre og venner kan få se smakebiter av hva en har drevet med i løpet av uka.

Påmelding skjer etter først-til-mølla-prinsippet. Bindende påmelding sendes inn enten via post eller abur@online.no med underskrift fra foresatte. De kursene det er nok deltagere på 7. juni blir gjennomført. Eventuelt ledige plasser som er igjen etter denne datoen blir fylt opp fortløpende.

En kan bare være med på et kurs. Hvis det er flere kurs en kunne tenke deg å være med på kan en sette opp flere ønsker i prioritert rekkefølge, som da kan være aktuelle hvis det er fullt på førstevalget.

For mer informasjon, se vedlegg (pdf).

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her