icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Borrgården
Borrgården
  

Vann i bassenget - til glede og fasinasjon

Etter mange år som steinørken er det nå liv og røre i borggården, og store og små tiltrekkes av vannet i bassenget. Vi håper at alle bidrar til at vi bevarer gleden i lang tid framover.

Mennesker i alle aldrer slutter aldri å la seg fasinere av vann. Fontener, fosser, elver, blikkstille vann eller bølgende hav, skaper følelser uansett alder. Derfor er det med stor glede at vi nå ser at det er liv å røre igjen i borggården. Vi håper så mange som mulig legger turen innom for å se hvor fint det er blitt, og slår seg ned og bruker området til lek og rekreasjon.

For at vi skal kunne ha glede av den nyrenoverte borggården i mange år framover, er det lurt å tenke litt over hvordan vi benytter oss av plassen og bassenget. Det er sikkert moro å sykle på bassengkanten og over de laveste sittebenkene. Det samme gjelder for sparkesykler og skatebrett. Om det er like lurt med tanke på hvor lenge benkene kan brukes før man må skifte de ut, er ikke like sikkert.

Våre firbeinte venner er det også fint om tar seg en dukkert i et annet basseng.

Vi håper så mange som mulig vil ha glede av vår flotte borggård, selv med disse små begrensningene i bruken. Ha en fin sommer!

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her