icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Universitetsbarnehager
  

Vi er stolte av å være universitetsbarnehager!

Solbergtunet og Søråsteigen barnehager har inngått partnerskap med OsloMet, og vil i perioden 01.08.2019-31.07.2023 være to av ti Universitetsbarnehager i Osloregionen.

Søråsteigen og Solbergtunet barnehage søkte i vinter om å få være en del av OsloMet sine universitetsbarnehager.  Universitetsbarnehager er partnerskap mellom Institutt for barnehagelærerutdanning ved OsloMet og 10 barnehager i Osloregionen. Det skal være et likeverdig samarbeid mellom utdanning og profesjonsfeltet. Dette skal bidra til å styrke barnehagelærer utdanningens profesjonsrelevans og igangsette praksisnær forskning og utviklingsarbeid.

Viktige arenaer for samarbeid er strukturer for barnehagen som praksisarena, forsknings- og utviklingssamarbeid og kunnskapsdeling.

Hele barnehagen vil være involvert i det å ha studenter fra barnehagelærerutdanningen på OsloMet, studentene vil ha hele barnehagen som læringsarena i tillegg til sine praksisveiledere. Vi tror at det å jobbe på denne måten vil bidra til at barnehagelærerne begrunner praksis og leder arbeidet med å se sammenhengen mellom teori og praksis gjennom et felles fagspråk.

Dette vil også gi barnehagene en mulighet til å delta i forsknings- og utviklingsarbeid i samarbeid med OsloMet.

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her