icon rss footer hover.png icon facebook footer hover.png icon mail footer hover.png icon insta footer hover.png
Midtveisvinnerne «Naverne», fra venstre: Hilde Kræmer Moe, Marte Feden Aasen, Egil Haugane og Kate Breber Friisk. Katja Bang var ikke tilstede da bildet ble tatt.
Midtveisvinnerne «Naverne», fra venstre: Hilde Kræmer Moe, Marte Feden Aasen, Egil Haugane og Kate Breber Friisk. Katja Bang var ikke tilstede da bildet ble tatt.
  

Vinnere av første lagpremie og vervepremier i Sykle til jobben i Ås 2019

Ås kommune har trukket vinnere av vervepremier og beste lag midtveis i Sykle til jobben-kampanjen.

Beste lag i Ås fram til 26. mai var «Naverne», som fikk totalt 384 poeng. På spørsmål om hvorfor laget deltar i Sykle til jobben, er svaret kontant: «Vi deltar for å vinne». De sier videre at de er vi en gjeng som liker å golfe, sykle, løpe og trene.

Kampanjeledelsen spør om navnevalget til laget, og de forklarer gjerne: «Det er jo litt moro at vi kaller oss Naverne. Det er jo flaut å nave, det er ikke helt ålreit.  Men vi ser at det legges ned mye hardt arbeid for å komme seg opp på beina igjen når man sliter». De utdyper hvorfor de kaller seg Naverne: «Vi kollegaer her på NAV Ås er en flott gjeng med folk med mye vilje til å få til ting. Yrkesstoltheten har vært laber for oss i NAV med mye negativ medieoppmerksomhet etter NAV-reformen. Da er det ekstra kjekt å gå og vinne midtveispremien».

Og det er ingen tvil om at laget har konkurranseinstinkt: «Vi vant i fjor, og vi kan vinne i år også. Så nå må vi stå på videre inn mot mål». Nå er det bare for resten av deltakerne i Ås kommune å hive seg rundt i poeng-sankinga for å ta opp konkurransen med sprekingene i ledelsen.

Fortsatt mulig å melde seg på sykle til jobben

Kampanjen har så langt 322 deltakere og det er plass til flere! Du kan fortsatt melde deg på kampanjen, og være med i trekningen av både ukepremier og hovedpremier, bare husk å registrere aktiviteten din på nettsiden. Se mer info om påmelding her.

Vinnere av vervepremier

Det er også trukket vervepremier blant deltakerne i Sykle til jobben som har vervet flest nye deltakere innen 26. mai. Ås kommune takker for innsatsen med rekruttering, og håper de ivrige ververne blir fornøyde med premiene, som er gavekort på sportsutstyr.

Vinnere av vervepremier som får gavekort på sportsbutikk:

  1. plass: Turid S. Alvheim: 1 gavekort á kr 1000,-
  2. plass: Geir-Tore Kristiansen: 1 gavekort á kr 750,
  3. plass: Kjersti Bakkebø Fjellstad: 1 gavekort á kr 500,-

Vi har spurt ververne om hvorfor de er med i kampanjen og hvorfor de mener andre bør bli med.

Turid S. Alvheim, som gikk av med verve-seieren svarer: «Jeg er med på Sykle til jobben for å vise at dette er en kampanje for ALLE. Man trenger hverken være topptrent eller ha fast jobb. Mitt mål er å Sykle TILBAKE til jobb, siden jeg har vært sykemeldt lenge!  Jeg håper å kunne inspirere andre til en bedre helse ved å bli mer aktiv - og å delta på Sykle til jobben - som er en Aktivitet For Alle!» Hun nevner også de flotte premier man kan vinne; som hun synes er en ekstra motivator for å komme seg ut og delta.

Turid S. Alvheim..jpg

Geir-Tore Kristiansen, som kom på andreplass i vervekonkurransen sier han ofte sykler til jobb og at det da er morsomt å følge med på andre som gjør det samme. «Jeg har jo litt konkurranseinstinkt så det er morsomt å «krige» om poengene utover i konkurransen», utdyper han.

Kjersti Bakkebø Fjellstad, som fikk tredjeplassen av ververne, sier følgende:

«Jeg er med i kampanjen fordi det gir meg inspirasjon til å trene og bevege meg mer. Jeg ser etter muligheter til å heller ta sykkel enn bilen - bra for helsa og ikke minst bra for miljøet! Og dette synes jeg flere må få bli med på. Ås kommune som sykkelkommune!»

Kjersti Bakkebø Fjellstad på sykkeltur med sine nieser, Leyla og Nora.
Kjersti Bakkebø Fjellstad på sykkeltur med sine nieser, Leyla og Nora.

 

Ås kommune| Skoleveien 1 1430 Ås | Postboks 195 1431 ÅS | Telefon: 64 96 20 00| Organisasjonsnummer: 964948798 |

Ansvarlig redaktør: Trine Christensen | Webredaktør: nettredaktor@as.kommune.no |

Web levert av CustomPublish
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese vår personvernerklæring og mer om vår bruk av informasjonskapsler her